Archives for: June 2005, 28

06/28/05

Film Kort @ Canvas

Aanrader voor wie tijdens de examens 's avonds op zoek is naar een (korte) pauze: Film Kort op Canvas. Sinds 31 mei toont Canvas gedurende de zomer elke dinsdagavond om middernacht een kortfilm van eigen bodem. Enkele weken terug was dat Flatlife, de film waarmee de Vlaming Jonas Geirnaert de Prijs van de Jury binnenhaalde op het Filmfestival van Cannes. Vandaag was het de beurt aan My Bonnie, vertoond op het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen Gent in oktober 2004, eindwerk van Nele Meirhaeghe en winnaar van de Prijs voor het Beste Debuut op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven. Ik heb zonet gekeken: echt een prachtige film!

Film Kort, elke dinsdag om 0u00 op Canvas!

=> Read more!

Permalink . Peter . 23:42:42 . 244 Words . Life & Fun . Email . No views

Op 21 juli zullen alle vlaggen in Heuvelland halfstok hangen. Dat heeft de gemeenteraad van de West-Vlaamse gemeente maandagavond beslist. Het voorstel kwam van oppositieraadslid Georges Declercq (Gemeentebelangen), die daarmee zijn steun wil betuigen aan de burgemeesters van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde.

De gemeenteraad keurde het voorstel goed met 8 ja-stemmen van de oppositiepartij Gemeentebelangen, negen onthoudingen van de meerderheidspartij CD&V en twee neen-stemmen. E

Permalink . Peter . 16:40:43 . 92 Words . Politics, N-VA . Email . No views