Archives for: July 2005, 05

07/05/05

Richard M. Hamilton is a web designer and the webmaster of The Police Notebook ([1]). He has worked in law enforcement for over 30 years as a police officer, instructor, supervisor, and administrator.

Permalink . admin . 10:55:49 pm . 1 Words . Articles . Email . No views
Dag 2

Vandaag ging het al heel wat beter dan gisteren :-) In Mechelen was ik nog op de verkeerde trein gestapt, namelijk die naar Antwerpen ipv Lier/Herentals, die vanop hetzelfde perron vertrok, doch een paar minuutjes vroeger. Echter geen probleem, het volgende station was immers Mechelen-Nekkerpoel, wat op nog geen minuut rijden ligt van het station van Mechelen zelf. Beide treinen stoppen daar, dus geen probleem. In Wolfstee stond er na mijn voorval van gisteren uiteraard geen fiets op me te wachten. Te voet is het ook nog doenbaar, doch je stapt er wel een tijdje op.

Vandaag heb ik mij een beetje beziggehouden met wat research rond de huidige draadloze netwerken. Vooral de fysische kant dan, met de verschillende types antennes, hun plaatsing en verloop van de signaalsterkte. Ook nog wat geknoei met de installatie van software voor de detectie en het onderzoek naar de sterkte van aanwezige draadloze netwerken.

Logo WiFi Zone

=> Read more!

Permalink . Peter . 21:21:55 . 429 Words . Life & Fun, Siemens . Email . No views