Archives for: August 2005, 15

08/15/05

An epanodos (or epanados) is a figure of speech in which the parts of a sentence or clause are repeated in inverse order.

Examples:

  • "O more exceeding love, or law more just? Just law, indeed, but more exceeding love!" (Milton).
Permalink . admin . 11:59:49 pm . 1 Words . Articles . Email . No views
Stage gedaan en schatje terug!

Sinds vrijdag is het eindelijk gedaan. De zes weken stage bij Siemens. Niet dat 't geen fijne tijd was, daar niet van, maar er mocht wel een einde aan komen. Elke dag vroeg uit mijn bed moeten en 's avonds laat thuis zijn terwijl alle anderen verlof hebben, is niet zo fijn. Bovendien wordt 't ook wel s tijd om wat te studeren voor de tweede zit.

Wat de stage betreft: het was zeker de moeite waard. In een bedrijf als Siemens krijg je eens totaal ander materiaal in je handen. Tests opstellen voor nieuwe technieken, zelf iets testen, nieuwe technieken bestuderen, meevolgen van en meewerken aan interessante state-off-the-art projecten zoals het internet op de Thalys of I-City,... En de bende geeks die daar rondliep was ook wel fijn :-) Ik wist trouwens niet dat Linux zoveel gebruikt werd: settopboxen, access points, routers/gateways,... Alles draait linux! U heeft waarschijnlijk meer linux in uw huis dan u dacht ;-) Echt wel de moeite waard en een aanrader aan al wie twijfelt om een stage te gaan doen! Dat dit voor zes studiepunten meetelt, is uiteraard uitermate mooi meegenomen. Maar 't mag ook wel, want zes weken is lang en met de reistijd erbij waren het wel lange dagen.

Goofy

Nog meer goed nieuws: mijn schatje is terug! Jaja, terwijl ik aan't werken was, heeft zij doodleuk een reisje gemaakt naar Normandi

Permalink . Peter . 01:53:56 . 417 Words . Life & Fun, Siemens . Email . No views